A hét videója

9. hét: Azt tudnotok kell, hogy nekem Thalía kb. a gyerekkorom hőse. Nem túlzok, odáig voltam tőle. Még újságkivágásokat is gyűjtöttem róla, és nem is kevés volt róla, ugyanis emlékszem, volt egy nő a faluban, aki összeszedett nekem mindent az énekes-színésznőről, és egy dobozban át is adta. Tök boldog voltam. Minden sorozatát megnéztem anno, amit nálunk is leadtak, talán csak a María Mercedes az, amiből maradt ki néhány rész. Nos, ma már kicsit azért változott a rajongásom irányába. Vagyis más szemmel nézem a telenovelláit, annyira egyiktől sem vagyok már elájulva, és a színészi kvalitásairól sem tudok nagyon nyilatkozni, ugyanis mindegyik karaktere ugyanolyan volt. Nem mutatott újat a szerepeiben, ezért is örülnék, ha így majdnem két évtizednyi kihagyás után visszatérne és szerepelne egy sorozatban, mondjuk ezúttal gonosz szerepben. Akkor tudnék igazából véleményt formálni a színészi tehetségéről. Egy dolog viszont mind a mai napig igaz: fantasztikusan énekel! Sőt egyre jobban csodálom őt énekesnőként! Igazi kincs rejtőzik a hangszálaiban, és még 40 fölött is hatalmasat üt, ha nekiáll dalolni! Mexikó egyik legjobbja! <3 Egy 2013-as koncertrészletet hoztam erre a hétre, amikor a híres telenovellái főcímdalait csokorba gyűjtve adta elő a lelkes közönségnek! Na, itt aztán érződik az igazi rajongóhatás. Szuper a hangulat végig! :D A Quinceañera, a Rosalinda, a Marimar és a María la del Barrio főcímeit nyomta el amúgy! Jó látni, hogy még mindig büszke az életének ezen részére, és tényleg remélem, hogy idővel újra hallhatunk felőle sorozat terén is! :)

 
Elite

   
   

A chatben lehet jelentkezni!

Jön: -

 
Chat

 
Információk

Szerkesztő: Viki
Design: Rose {#01}
Egyéb kód: Efruse
Téma: Telenovellák és színészek
Nyitás: 2017.10.13.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hírek

Évfordulós Silvia Navarro sorozatok

2017.10.22. 09:20, Viki

Bár van a színésznőről külön rajongói oldalam, de úgy gondoltam, ezt most ide írom ki, oda pedig majd belinkelem a posztot! Azért nem kevés mexikói sorozatot végignéztem már, ezáltal rengeteg színészt megismertem, és bátran ki merem jelenteni, hogy a sok tehetséges hölgy közt is a legek legje bizony Silvia Navarro! Már gyerekkorom óta imádom őt, azóta pedig egyre jobban! Csak úgy árad belőle a természetesség, ez a színészi játékán is tökéletesen meglátszik! Ráadásul jól választ sorozatot, hiszen akármiben vett részt eddig, azt én imádtam! Most két telenovellájának "ünnepeljük" az évfordulóját. Az egyik a 2008-ban készült Mindörökké szerelem (Mañana es para siempre), aminek október 20-án volt pontosan 9 éve, hogy adásba került Mexikóban az első része! A novella 160 részt élt meg, 2009 júniusában ment le a finálé, Magyarországra pedig 2010 végén jutott el. Silvia mellett Fernando Colunga és Lucero voltak a főszereplők. Már pár éve végignéztem, és merem ajánlani mindenkinek! Aztán itt van a 2012-es A szív parancsa (Amor Bravío), ami odakint 2012 márciusában indult útjára, a legutolsó rész pedig október 21-én került képernyőre, vagyis tegnap volt 5 éve! Kis országunkba pedig már 2013 tavaszán megérkezett! Már elkezdtem nézni, de valahol elakadtam vele, mert túl sok mást is nézek. Viszont Silviából sosem elég, így szerintem a napokban folytatom! Egy zseniális telenovelláról beszélünk, remek sztorival, karakterekkel, a színészi alakításokról ne is beszéljünk! Ha már itt tartunk: ebben Silvia partnere Cristián de la Fuente volt, illetve a nagy Leticia Calderón és César Évora is a főszereplőkhöz tartoztak, azonban itt nem jóságos szerepkörben, hanem a gonoszok táborát erősítve. Majd szerintem mindkettőből vágok össze jeleneteket, addig is azt teszem ki nektek, amiket találtam! A Mindörökké szerelemből több jelenet is került fel a youtube-ra, én most egy olyan részletet választottam ki, amiben Silvia és Fernando Colunga látható (direkt olyat választottam, amiben a két szerelmes van benne), plusz Silvia színészi kvalitásai is elég jól megmutatkoznak. Például olyan szépen tud sírni pillanatok alatt, illetve azért a videó végén is másodpercek alatt képes átváltani az érzelmek között. Bámulatos! A szív parancsából pedig egy 6 perces felvételre bukkantam csak rá, amiben lényegében két jelenetet is láthatunk. Az elsőben Silvia karaktere, Camila éppen a férjével, Alonso-val (Flavio Medina) beszélget, érthető módon elég távolságtartóan, amikor megjelenik a nő nagy szerelme, a Cristián által megformált Daniel (álnevén Andrés), hogy megvédje. Alonso csúnyán megveri, aztán még Camila húga, Ximena is megjelenik balhézni, akit nem mellesleg a zseniális Laura Carmine játszik! Végül pedig már bent a házban látható a két szerelmes, miközben Camila ellátja a sérüléseit és beszélgetnek. Annyira édesek! :D

  

A jelenetek mellett pedig úgy gondoltam, átmásolom nektek a sorozatok rövid történetét is, mégpedig a Silviás oldalamról! A Mindörökké szerelmet én írtam meg, A szív parancsát a wikipédiáról vettem! Emellett linkelem a két sorozat főcímét is, mert szerintem mindkettő nagyon szuper, és hátha ez is kedvcsinálóként szolgál! Érdekességként muszáj megjegyeznem, hogy fogalmam sincs, miért, de a Mindörökké szerelem főcímén hajlamos vagyok elsírni magam. Mondjuk köze lehet a csodaszép dalhoz, na meg Fernando Colunga keserves üvöltéséhez. Az nem a szinkronhang, hanem bizony az eredeti!!! A szív parancsa főcímdala amúgy nem igazán az én stílusom, és emlékszem, elsőre annyira nem is tetszett, csak a vége (már ami a dalt illeti), de magát a főcímet nagyon kreatívnak találtam, tetszett a felépítése. Aztán minél többször néztem végig, annál jobban tetszett a dal is, szóval ma már elmondhatom, hogy ezt is imádom! Na, csekkoljátok őket, aztán itt van az évfordulós telenovellák története, lent pedig megnézhettek két zenés videót a csodálatos szerelmespárokról, mert úgy gondoltam, ez jó módja lezárni a bejegyzést! Na meg hátha a romantika elősegíti, hogy legalább az egyikbe belenézzetek! :)

Mindörökké szerelem: Gonzalo Elizalde a gazdag üzletember feleségével öt gyermeket nevelnek. A legidősebb fiú Anibal felettébb anyagias, Camilo nagyképű és egy igencsak durva alak, Liliana épp a lázadó korszakát éli, Santiago művészlélek és egy rendkívül aranyos kisfiú, és a legfiatalabb Fernanda, aki épp az elsőáldozására készül, egyébként egy tündéri kislány. Fernanda és a konyhán dolgozó Soledad kisfia Eduardo nagyon közel állnak egymáshoz, egy édes, őszinte gyerekszerelem van köztük. Úgy néz ki, minden rendben van, azonban Gonzalónak van egy ellensége, egy titokzatos idegen Artemio Bravo, aki a birtokra küldi egyik kiképzett emberét Rebecca Sánchezt, hogy belülről tegye tönkre Gonzalo életét. A nő Bárbara Greco néven jelentkezik az öregnél állásra, melyet azonnal meg is kap, a jobbkeze lesz. Pontról pontra teljesíti a megbízást, amit kapott. Beférkőzött a család bizalmába, feltornázta magát vezető pozícióba, majd pedig megölte a ház urának feleségét. A nő fondorlatosan rákeni a gyilkosságot a lázadó tinédzser Lilianára, akit elmegyógyintézetbe zárnak, mert a naiv Gonzalóval bármit el lehet hitetni. Eduardót és Fernandát is ügyesen elválasztja egymástól, a kisfiút messzire elküldik tanulni. Eltelik 15 év, Eduardo immár diplomával a kezében és esküvői terveket dédelgetve tér vissza a faluba, hogy megkérje Fernanda kezét, ám arra ér haza, hogy Fernanda már készül hozzámenni valaki máshoz. Ráadásul tudomást szerez arról az árulásról, temérdek sok gonoszságról, amit Bárbara Greco miatt kellett elszenvednie neki, az édesanyjának és Lilianának. Új személyazonosságot szerez, és eltökélt szándéka bosszút állni.

A szív parancsa: Camila és Daniel két megtört szívű lélek, akik pont életük legnehezebb pillanatában találnak egymásra. A lány elveszíti vőlegényét egy autóbalesetben, ezt követően depresszióba esik és bűntudattól szenved. Leutazik bácsikája birtokára, ahol találkozik Alonso Lazcanóval, és kapcsolatuk olyannyira komolyra fordul, hogy megházasodnak. Senki sem sejti azonban, hogy a házasság egy ördögi terv része, melyet Alonso anyja, és szövetségese, Dionisio Ferrer eszeltek ki, hogy a házasságot követően rátehessék Camila mesés örökségére a kezüket, és a La Malquerida birtokot turisztikai központtá alakítsák át. Camila házassága pedig rögvest rémálommá válik, amikor kiderül, hogy Alonso impotens, aki a feleségét okolja mindenért. Camila bácsikája azonban hamar rájön, hogy milyen összeesküvés áldozata lett az unokahúga, s megváltoztatja végrendeletét, melyben az állítólagos újdonsült törvénytelen fiára, Daniel Diaz Acostára hagy mindent. Az öreget ez a tudat annyira megviseli, hogy szívrohamot kap és meghal. Amikor a gonoszok ráébrednek, hogy Camila nem örökölt, rögtön a tettek mezejére lépnek. Hogy eltávolítsák az útból Danielt, aki Chilében él, meg akarják öletni a feleségét Miriamot, aki a támadást követően kómába esik, a gyanút pedig a férfira terelik. Daniel börtönbe kerül, de megszökik onnan. Kipuhatolván a háttérben álló dolgokat egészen Mexikóig jut, hogy megszerezze jogos örökségét és bosszút álljon Camilán, aki szerinte a támadás mögött állt. A legjobb módszernek azt tartja, ha magába bolondítja és tönkreteszi. De persze most is, mint mindig, a szív parancsol.

  

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG