A hét videója

11. hét: 2014 őszétől 2015 tavaszáig élvezhették a Telemundo egyik legjobb sorozatát a kintiek. Hozzánk a finálé adásba kerülése előtt nem sokkal jutott el, már pár éve végig is néztem a sorozatot. Egyszerűen fantasztikusnak tartom. Victor Hugo regénye alapján készült el, nem is véletlenül lett a címe is Los Miserables. Nálunk Lucia - A sors üldözöttje címen került a képernyőkre. Aracely Arámbula és Erik Hayser a szerelmes főszereplők, akik viszontagságos úton mennek végig, mielőtt esetlegesen rendeződhet az életük. Minek lőjem le a poént? Nézzétek meg! :D Tényleg érdemes. A szereplőgárda tele van tehetséges színészekkel. Többek között Gabriel Porras, Aylín Mújica, Aldo Gallardo és Diego Soldano is a produkció főbb szerepeiben láthatók. Na meg nem elhanyagolható tény, hogy kis ideig Aarón Díaz is részt vett a sorozatban, ám végül a Tierra de Reyes főszerepe csábítóbb volt számára. (Milyen jó döntés volt. :D) Most elhoztam nektek a telenovella főcímdalát, amit Aracely énekelt fel. Alatta jeleneteket láthattok a csodás főszereplőkről és a szerelmük különböző fázisairól. Sőt magyar felirattal is ellátta a feltöltő, így meg is érthetitek, miről szól a főcímdal. Lehet, nemsokára megnézem az első részt. Nem árt a nosztalgia...főleg, ha ilyen pozitív véleménnyel vagyok egy sorozatról. :) <3

 
Elite

KÉP

A chatben lehet jelentkezni!

Jön: -

 
Chat

 
Információk

Szerkesztő: Viki
Design: Ninaa {#02}
Egyéb kód: -
Téma: Telenovellák és színészek
Nyitás: 2017.10.13.
Zárás: 2017.12.15.
Újranyitás: 2020.10.26.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Üdvözöllek kedves látogató! Ezen a talán kissé rendhagyó rajongói oldalon híreket, videókat és képeket fogok megosztani (főleg mexikói és argentin) telenovellákról és a bennük játszó tehetséges színészekről, olykor személyesebb hangvételűre véve, a saját véleményemmel is megspékelve. Eltökélt szándékom eloszlatni a telenovellák kapcsán felmerülő sztereotípiákat, és megmutatni, hogy mennyit fejlődött a műfaj, sőt a színjátszás is az elmúlt évek alatt! Várlak vissza, és remélem, az oldalnak köszönhetően egyre kevesebben fogják gúnyosan megjegyezni, hogy ezek csak "brazil szappanoperák". Sokkal több rejlik bennük!

Hírek

Quererlo todo: A második videóadag a sorozatról

2020.11.08. 11:41, Viki

HOLNAP PREMIER!!! Már tűkön ülve várom! Most hoztam nektek egy újabb adagnyi előzetest! Illetve mielőtt rátérek a promóciós videókra, elhoztam nektek a fotózásról egy összeállítást. Még augusztusban ejtették meg a hivatalos fotósorozat elkészítését. Közben pedig készült pár interjú a főszereplőkkel. Az életben is egy párt alkotó Michelle Renaud és Danilo Carrera is mesélt picit a karaktereik jelleméről, a munkájukról, Scarlet Gruber és Victor González pedig ugyebár azokat a karaktereket formálják meg, akik megpróbálják elválasztani a szerelmespárt. Főleg, mert a sztori elején még Scarlet és Danilo, illetve Michelle és Victor karakterei vannak együtt. Csak hát majd a szerelem közbeszól! A legnagyobb gonoszt Alexis Ayala formálja meg. Azon a szálon ráadásul családon belüli erőszak is téma lesz, mivel a szereplő verni fogja a feleségét.

Most pedig folytassuk a beharangozókkal. Az első videóban a szereplők egy része elmondja, mit akar pontosan. Hiszen ahogy a narrátor is mondja, mindenki akar valamit! Olivia Bucio játssza Danilo Carrera karakterének, Mateo-nak az édesanyját, aki egyébként (ha jól vettem ki a szövegből) a főnök fia, mindössze erről senki sem tud. Például a nő kijelenti a promóban, hogy nem távozik a birtokról, mindegy, hogy ez tetszik-e másoknak vagy sem. Néhányan a pénzt akarják, amit ugyebár akkor kapnak meg, ha egy fedél alatt él az egész család. Van olyan is, aki mindössze gyors változást akar az életében. Mégpedig Michelle karaktere, Valeria. Október 30-án megkaptuk az első tényleges jelenetekből álló rövid előzetest! Elképesztően izgalmasnak ígérkezik!

  

Ezután még aznap újabb videót kaptunk, a már ismerős jelenetek bővítve lettek, beletettek pár sosem látott momentumot is. A család az örökségért küzd, mégpedig tényleg bármi áron! A hónap végén pedig megérkezett egy újabb kreatívan megoldott promóciós videó. A polgármestert alakítja Alexis Ayala, vagyis Artemio-t, és ahogy el is hangzik, mindenki azt teszi, amit ő akar. Van egy helyi papunk, akit Juan Ángel Esparza formál meg, és aki arra kéri az Urat, hogy ne essen kísértésbe (majd hozom a hosszú előzetest is, abban láthatjátok, hogy a jelek szerint lesz szerelmi szála, sőt két nő is szerelmes Gabriel atyába). Alejandro Tommasi karaktere, Aarón Estrada pedig olyan titkokról tud, amiknek kiderülése mindent megváltoztatna. Víctor González-től, vagyis Leonel-től "mindent elvett az apja, amit akart, de vissza fogja szerezni", míg főhősünk azt mondja, csak az embereinek akar segíteni (gondolom, a birtokon dolgozóknak), illetve megtalálni a helyét a világban.

  

Hoztam még két rövid promóvideót. Az elsőben újabb karakterek is "szóhoz jutnak", és mindenki a maga módján küzdeni fog azért, hogy elérje, amit akar. A Gina Pedret által megformált szereplő, Eva semmi másra nem vágyik, mint hogy a lányai boldogok legyenek, ő pedig visszaszerezze a férjét. Sachi Tamashiro, vagyis Berenice szerelmes a papba, és azt akarja elérni, hogy a férfi beleszeressen. Claudia Troyo játssza Alexis Ayala karakterének, vagyis az aljas polgármesternek a feleségét, Luisát. Ő csak arra vágyik, hogy ki tudjon állni magáért, hogy fejlődjön ezen a téren! Mégiscsak ő az, aki elszenvedi a családon belüli erőszakot, amit már említettem. Eugenia Cauduro és Mimi Morales karaktereinek történetét egyelőre nem igazán értem, de szerintem anya-lánya kapcsolat van köztük, viszont Eugenia, vagyis Esmeralda elhagyta Martinát, mert arról van szó a videóban, hogy meg fogja őt keresni és a bocsánatát kéri. Scarlet Gruber, vagyis Sandy pedig férjhez akar menni, elhagyni a várost és híressé válni. A második videót tegnap kaptuk meg, láthatóak benne új momentumok is! Ne hagyjátok ki! Nemsokára további videókkal jelentkezem. Holnap estig tuti kiteszek mindent!

  

Még nincs hozzászólás.
 

MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Ann&#224;cska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj