A hét videója

11. hét: 2014 őszétől 2015 tavaszáig élvezhették a Telemundo egyik legjobb sorozatát a kintiek. Hozzánk a finálé adásba kerülése előtt nem sokkal jutott el, már pár éve végig is néztem a sorozatot. Egyszerűen fantasztikusnak tartom. Victor Hugo regénye alapján készült el, nem is véletlenül lett a címe is Los Miserables. Nálunk Lucia - A sors üldözöttje címen került a képernyőkre. Aracely Arámbula és Erik Hayser a szerelmes főszereplők, akik viszontagságos úton mennek végig, mielőtt esetlegesen rendeződhet az életük. Minek lőjem le a poént? Nézzétek meg! :D Tényleg érdemes. A szereplőgárda tele van tehetséges színészekkel. Többek között Gabriel Porras, Aylín Mújica, Aldo Gallardo és Diego Soldano is a produkció főbb szerepeiben láthatók. Na meg nem elhanyagolható tény, hogy kis ideig Aarón Díaz is részt vett a sorozatban, ám végül a Tierra de Reyes főszerepe csábítóbb volt számára. (Milyen jó döntés volt. :D) Most elhoztam nektek a telenovella főcímdalát, amit Aracely énekelt fel. Alatta jeleneteket láthattok a csodás főszereplőkről és a szerelmük különböző fázisairól. Sőt magyar felirattal is ellátta a feltöltő, így meg is érthetitek, miről szól a főcímdal. Lehet, nemsokára megnézem az első részt. Nem árt a nosztalgia...főleg, ha ilyen pozitív véleménnyel vagyok egy sorozatról. :) <3

 
Elite

KÉP

A chatben lehet jelentkezni!

Jön: -

 
Chat

 
Információk

Szerkesztő: Viki
Design: Ninaa {#02}
Egyéb kód: -
Téma: Telenovellák és színészek
Nyitás: 2017.10.13.
Zárás: 2017.12.15.
Újranyitás: 2020.10.26.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Üdvözöllek kedves látogató! Ezen a talán kissé rendhagyó rajongói oldalon híreket, videókat és képeket fogok megosztani (főleg mexikói és argentin) telenovellákról és a bennük játszó tehetséges színészekről, olykor személyesebb hangvételűre véve, a saját véleményemmel is megspékelve. Eltökélt szándékom eloszlatni a telenovellák kapcsán felmerülő sztereotípiákat, és megmutatni, hogy mennyit fejlődött a műfaj, sőt a színjátszás is az elmúlt évek alatt! Várlak vissza, és remélem, az oldalnak köszönhetően egyre kevesebben fogják gúnyosan megjegyezni, hogy ezek csak "brazil szappanoperák". Sokkal több rejlik bennük!

Hírek

Quererlo todo: Harmadik videóadag - Interjúk a sorozatról

2020.11.09. 13:06, Viki

Lassan másról is fogok írni, ígérem, de mégiscsak ma lesz a premierje ennek a telenovellának, ami már most megnyert magának! Ezután már csak egy bejegyzést hozok a Quererlo todo-ról a debütálása előtt, amiben végre megnézhetitek a hosszú előzetest, ami végül teljes mértékben levett a lábamról. Ám most a színészek promóciós útjairól hoztam videókat. Két beszélgetős műsorban is folyamatosan vendégül látják a csapatot, ám előtte még a sajtótájékoztatón november 4-én a CEA Televisa készített interjút a két csodás főszereplővel, Michelle Renaud-val és Danilo Carrera-val, akik az életben is egy párt alkotnak, mióta legutóbb szerelmespárt játszottak sorozatban. Illetve a két negatív szerepeket megformáló úriemberrel, Victor González-nek és Alexis Ayala-nak is feltettek pár kérdést.

A csatorna, a Las Estrellas is meglepett minket egy 3 perces videóval aznapról. Néhány színész és az alkotó is megszólal benne, illetve vágtak be részleteket a sorozatból. Ide kattintva megnézhetitek! Most pedig jöhetnek a talk show videók, ahol a meghívott színészek a sorozatról és az abban játszott szerepükről beszélnek! A Cuéntamelo YA! első vendégei a sorozatból Olivia Bucio és Alejandro Tommasi voltak november 2-án. Két fantasztikus színész az idősebb generációból. Sachi Tamashiro és Marcos Montero november 4-én lepte meg a nagyérdeműt a jelenlétével. Olyan jó nézni ezeket a remek hangulatú interjúkat, és persze legfőképp még többet megtudni a karakterekről. November 5-én pedig újabb két tehetség, Sara Corrales és Rubén Branco voltak a vendégek. Érdekes duó, hiszen Sara női főgonosz státuszban lesz jelen, aki a vagyonért bármeddig hajlandó elmenni, míg Rubén a főhősnőnek egyfajta őrangyal lesz. Végül pedig november 6-án a csodálatos Scarlet Gruber és a pozitív-negatív főszerepekben is brillírozó Victor González voltak jelen a műsorban, akik kezdetben a két főszereplő párjait játsszák, de majd szövetkeznek, hogy elválasszák őket, közben pedig szeretők lesznek. Imádom Scarlet és Victor jellemét és az alázatát, ahogy a projekthez hozzáállnak. Az interjú egy részében a kollégáikat magasztalják az egekig! Érdemes megnézni, már a hangulata miatt is, még ha nem is értitek vagy az én esetemben nem teljesen! :)

Végül pedig jöjjenek az Hoy beszélgetős műsorból kapott videók. November 3-án Gina Pedret és Alexis Ayala látogattak el a talk showba. Számomra mindig örömteli látni, hogy egy olyan pozitív kisugárzást árasztó ember, mint Alexis, milyen hitelesen képes aljas szemétládákat megformálni. Hát de ez a színjátszás lényege, mindössze nem mindenki tudja ilyen szinten művelni ezt a szép mesterséget! Eugenia Cauduro, Lalo Palacios és Óscar Medellín november 5-én csevegtek egyet a műsorvezetőkkel a sorozatról, a szerepeikről. Előtte egy nappal pedig a számomra legérdekesebb trió is mesélt a sztoriról. Claudia Troyo, Sachi Tamashiro és Juan Ángel Esparza máris felkeltették az érdeklődésemet. Határozottan az egyik, ha nem a legjobb sztorivonal az övék! Juan Ángel ugyebár egy papot játszik, Claudia karaktere pedig Alexis Ayala párját alakítja, aki fizikai és lelki bántalmazást kell elviseljen nap mint nap, aztán végül elkezd alakulni ez a tiszta szerelem közte és a pap közt. Sachi pedig a szerepe szerint szintén szerelmes lesz az atyába, mégpedig őrülten! Az őrült szerelem pedig sok mindenre sarkallja az embert, ahogy a színésznő is mondja. Azt hiszem, ez sokat sejtető a szerelmi háromszöget tekintve! Ezen az interjún felettébb vidám volt a hangulat, még a tragédia miatt is, ami pár napja beárnyékolja az Hoy stúdióját. Mindenki részvétet nyilvánított a vendégek közt, ugyanis november 1-jén elhunyt Magda Rodríguez, aki többek között ennek a beszélgetős műsornak a producere volt. Nyugodjék békében, ti meg nézzétek meg ezeket az érdekes interjúkat! Nemsokára érkezem még egy utolsó adaggal. Az már nem lesz ilyen sok!

Még nincs hozzászólás.
 

MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Ann&#224;cska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj