A hét videója

9. hét: Azt tudnotok kell, hogy nekem Thalía kb. a gyerekkorom hőse. Nem túlzok, odáig voltam tőle. Még újságkivágásokat is gyűjtöttem róla, és nem is kevés volt róla, ugyanis emlékszem, volt egy nő a faluban, aki összeszedett nekem mindent az énekes-színésznőről, és egy dobozban át is adta. Tök boldog voltam. Minden sorozatát megnéztem anno, amit nálunk is leadtak, talán csak a María Mercedes az, amiből maradt ki néhány rész. Nos, ma már kicsit azért változott a rajongásom irányába. Vagyis más szemmel nézem a telenovelláit, annyira egyiktől sem vagyok már elájulva, és a színészi kvalitásairól sem tudok nagyon nyilatkozni, ugyanis mindegyik karaktere ugyanolyan volt. Nem mutatott újat a szerepeiben, ezért is örülnék, ha így majdnem két évtizednyi kihagyás után visszatérne és szerepelne egy sorozatban, mondjuk ezúttal gonosz szerepben. Akkor tudnék igazából véleményt formálni a színészi tehetségéről. Egy dolog viszont mind a mai napig igaz: fantasztikusan énekel! Sőt egyre jobban csodálom őt énekesnőként! Igazi kincs rejtőzik a hangszálaiban, és még 40 fölött is hatalmasat üt, ha nekiáll dalolni! Mexikó egyik legjobbja! <3 Egy 2013-as koncertrészletet hoztam erre a hétre, amikor a híres telenovellái főcímdalait csokorba gyűjtve adta elő a lelkes közönségnek! Na, itt aztán érződik az igazi rajongóhatás. Szuper a hangulat végig! :D A Quinceañera, a Rosalinda, a Marimar és a María la del Barrio főcímeit nyomta el amúgy! Jó látni, hogy még mindig büszke az életének ezen részére, és tényleg remélem, hogy idővel újra hallhatunk felőle sorozat terén is! :)

 
Elite

   
   

A chatben lehet jelentkezni!

Jön: -

 
Chat

 
Információk

Szerkesztő: Viki
Design: Rose {#01}
Egyéb kód: Efruse
Téma: Telenovellák és színészek
Nyitás: 2017.10.13.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hírek

Érkezik a La Piloto második szezonja

2017.10.21. 10:05, Viki
Címkék: la piloto hír

Nos, nem tudom így hirtelen, hogy mit gondoljak erről a hírről, de azért kiteszem nektek! A bűnügyi drámasorozat idén márciusban vette kezdetét az Egyesült Államokban, és júniusban le is ment az utolsó epizód, összesen 80 részt élt meg a novella. Már akkor pedzegette Billy Rovzar producer az esetleges második évadot, ám csak most nyert megerősítést! Tényleg tovább folytatódik a széria, 2018 elején kezdik meg a forgatási munkálatokat! És hogy miért nem vagyok biztos benne, hogy én ennek örülök? Nos...azzal kezdeném, hogy elkezdtem nézni, sőt a záróepizódot le is csekkoltam, mert hajtott a kíváncsiság. És nem is tudom...a néhány rész alapján, amit megnéztem, azt mondom, a sorozat egyáltalán nem rossz, de fel kell tennem a kérdést: feltétlenül szükség van új szezonra? Az utolsó rész nekem egészen egyben volt, úgy érzem, ebből pont elég volt nyolcvan epizód, de a jelek szerint a csatorna nem így látta. Mindegy, ettől még kíváncsi leszek a folytatásra, hátha meglepnek. Az alapsztorit lefordítottam nektek, illetve a szerelmi háromszögről hoztam egy remek kis zenés videót, plusz ha érdekel valakit a sorozat, akkor ide kattintva megnézheti mindegyik epizódot angol felirattal!!!

A sorozat egy fiatal nő, Yolanda (Livia Brito) történetét meséli el, aki felfedezi, milyen messzire képes elmenni annak érdekében, hogy elérje a nagy álmát, és repülőgép pilóta legyen. Az apja meggyilkolása rányomja a bélyegét erre, és ösztönzően hat rá, hogy beteljesítse a célját. A légi közlekedés világával való első kapcsolata, hogy utaskísérő lesz, ami több akadályt is tartogat számára, lényegében egy férfiakkal telepakolt környezetben kell versengenie. John Lucio (Arap Bethke) egy drogbáró (korábban repülési oktató), aki fogságban van és rettenetes szüksége van váltságdíjra, ám Zulima (María Fernanda Yepes), a stewardessek főnöke nem képes megcsinálni a szállítást, és Yolandát kéri meg rá. Yolanda a kábítószer-kereskedelembe kerül, John Lucio pedig megtanítja, hogyan kell repülni, hiszen úgy könnyebb szállítani a drogot, közelebb is kerülnek egymáshoz. De Dave Mejia (Juan Colucho), aki a Kábítószer-ellenes Hivatal ügynöke, nyomozni kezd. Iránta egyébként Yolanda már korábban érzett valamit, szóval kialakul egy tüzes szerelmi háromszög! John pedig elárulja Yolandát, hogy így elkerülje a börtönt. Ettől majd bosszúra szomjazik a nő, és végső soron motiválja őt, hogy felügyelje a kábítószer-kereskedelmet.

Zárt ajtók mögött - A főgonosz megmutatkozik

2017.10.18. 09:27, Viki

Akár az is lehetne a bejegyzés alcíme, hogy "a szkeptikusoknak", hiszen a Telemundo által 2011-ben készített telenovella minden, csak nem átlagos vagy megszokott. Ahogy a műfaj is rálépett a fejlődés útjára, úgy lettek az írók is egyre bátrabbak és kreatívabbak, és nekiálltak összetett sztorikat írni, sokszor már-már krimibe illőket is. Mint amilyen például a Zárt ajtók mögött (La casa de al Lado). Én is nézem, bár már kb. 3 éve elkezdtem, és a feléig sem sikerült eljutnom, de mentségemre, több tényező miatt álltam le vele, és köze nincs ahhoz, hogy rossz lenne a novella, sőt! A szereplőgárda zseniális, a történet elképesztő, borzongató, és még egy-két szerelmi szál is van benne, ami érdekesen alakul. Bár ez speciel pont az a sorozat, amiben engem nem is a romantika érdekel a legjobban. Pedig általában az ember emiatt szeret bele a telenovella műfajába. Legalábbis ez a mérvadó tényező. Itt viszont valóban a sztori az, ami leginkább beszippantott engem. Gyorsan bemásolom nektek a Wikipédia ismertetőjét (bocsi, most nincs erőm részletes saját elemzést írni, de majd arra is sor kerül):

A Conde-család - Renato, Eva, Ignacia, Emilio és Carola - egy gazdag, befolyásos és gyönyörű család. 6 hónappal ezelőtt súlyos tragédia történt itt. A legidősebb lánynak, Ignacia-nak a férje, Adolfo, lezuhant a ház emeleti ablakából. Adolfo ikertestvére, Leonardo kerekesszékben él a Conde-házban. 6 hónappal később, rövid ismeretség után Ignacia feleségül megy Gonzalo Ibañezhez. Gonzalo tudni szeretné, hogy Adolfo halála valóban baleset volt, vagy esetleg gyilkosság. Hamarosan egyre több rejtély és gyilkosság veszi körül a családot. Minden jel arra utal, hogy Adolfo él. Ő kísért, vagy valaki visszaél a nevével? A szomszédban él a Ruiz-család. Javier, egy nagy tekintélynek örvendő befolyásos ügyvéd, akinek a Conde-cégnél betöltött kiváltságos helyzetét veszélyezteti Gonzalo jelenléte. Pilar, a felesége pszichológus. Két gyermekük van, Andrea és Diego. Látszólag boldog család. Ám a Conde-családban és környezetében semmi sem az aminek látszik.

És akkor most jöhet a lényeg, innentől kezdve spoileresen, tehát ha még nem láttátok a sorozatot, de tervezitek, és nincs ínyetekre, ha lelövi valaki a poént, NE olvassátok tovább!! Nos...már jó pár résszel túl vagyok a videóba bevágott momentumokon, de még mindig ráz a hideg, ha csak eszembe jut. Ami már csak azért is mondhatni furcsa, mert már kb. 2 éve tudom, ki a legnagyobb rosszfiú a történetben. Ugyanis én barom megnéztem anno egy magyar feliratos interjút a színészekkel, és azt hittem, még a sorozat elején készült velük, de aztán benyögték a főgonosz nevét, és kb. 30 percig a padlón volt az állam és a falba vertem a fejem. Bár valahol büszke is voltam magamra, mert oké, igazság szerint pont erre az illetőre nem számítottam, de ekkor már túl voltam egy olyan epizódon, aminél megjegyeztem egy furcsaságot. Na, de hogy értsétek...a legnagyobb gonosz a történetben Gonzalo, vagyis valódi nevén Inaki Mora, Adolfo/Ismael és Leonardo/Iván bátyja. Kezdetben úgy tudjuk, hogy Adolfo meghalt, ám valójában Leonardo az, akit a két testvére ledobott az erkélyről, aztán a helyét átvette az egészséges ikertestvér. Ez részletezve van amúgy a videóban. De engem már attól kiráz a hideg, hogy csak begépelem nektek. Egy csomó mindenre magyarázatot kapunk egyébként a videóból, nem véletlenül lett 20 perces! A furcsaság pedig, amit még az interjú megnézése előtt észrevettem: volt egy epizód, amikor a jóságos Gonzalo (mert végig jó embernek tűnt, már csak ezért is sokkoló a leleplezés) egy elhagyatott helyre sétált be, és beszélt hozzá valaki, ő pedig hirtelen belenézett egy tükörbe. Nekem meg valamiért beugrott hirtelen, hogy simán lehet ő a rosszfiú, ha mondjuk tudathasadásos. Valahogy a tükörbe bámulásról nekem a kettős én jutott eszembe. Aztán hamar elhessegettem a gondolatot, de az interjú láttán a döbbenetet követően lepacsiztam magammal, mivel végül is a jó úton jártam. Mondjuk azt álmomban nem gondoltam volna, hogy valaki ennyire jól fogja hozni a jószívű főhőst. Mert igen, Gonzalo nem mellesleg a sorozat (pozitív) férfi főszereplőjeként indult. Ez azért bátor lépés szerintem az íróktól. Mármint hogy képesek voltak pont belőle kihozni a rosszfiút. Még emlékszem is az interjúra (majd ki fogom tenni valamikor), hogy a színészek is azt ecsetelték, mennyire nem számítottak rá, hogy ő lesz a főgonosz. A színészi játéktól egyébként lehidalok, és ez az egész szereplőgárdára igaz! Zseniális munkát végeztek mindannyian a sorozatban, nincs olyan rész, amit ne élveznék...vagy ne rágnám le az összes körmöm.

Ahogy már jeleztem felétek, ebben a videóban meglátjuk, ahogy Gonzalo megmutatja a valódi énjét, emellett rengeteg dologra magyarázatot kapunk. Hogy miért akarják tönkretenni a Conde-családot, hogy mit miért tettek, ugyanis egy-két gyilkosságot is megmagyaráznak. Gonzalo és Adolfo egyaránt. A videó elejére azért bevágtam, ahogy Rebeca (Karla Monroig) és Matías (Jorge Luis Pila) telefonon beszélnek. Az utolsó boldog pillanata a telenovella egyik legcsodásabb párosának. Már olyan rettenetesen közel voltak ahhoz, hogy összeházasodjanak, ám a férfi túlságosan belevetette magát a nyomozásba, és kezdett rájönni dolgokra. Ezért aztán el kellett tüntetni a képből. Az eldugott helyen nemcsak Matiast tartották fogva, hanem az apjukat is, Igor Morát (Henry Zakka). Adolfo pszichopata jellemvonásait David Chocarro elképesztően jól hozza, fantasztikus színész, az biztos! És ezt úgy mondom, hogy láttam már hősszerelmes szerepben is. Ő és a Gonzalo-t játszó Gabriel Porras a telenovella fénypontja, ehhez kétség sem fér! Mondom, mindenki csúcs, de ők ketten színészi etalonok! A visszaemlékezésektől pedig már csak azért is kiver a víz, mert például a kertész halála még a legelső részben volt, és belegondolni, hogy Gonzalo lényegében sosem az a jó ember volt, mint amilyennek tűnt...hát, enyhén kiborító! Nem szeretném tovább elemezgetni a dolgot, a videó mindent elmond helyettem. Még amúgy a 62. részben van ennek folytatása (Matiast is abban lövi le hidegvérrel Gonzalo), de úgy gondoltam, most a 61. rész jelenetei is megfelelnek a célnak. Hogy megmutassam, mennyire érdekes történeteket képesek manapság alkotni az írók, illetve hogy a színészi játék is csoda tud lenni! Lessétek meg!

Titkok és szerelmek vagy A szerelem diadala - Kiderül az igazság

2017.10.17. 13:32, Viki

Nos, bár amúgy is terveztem egy (sőt több) ilyen összehasonlító videót, hiszen nem kevés remake-et kaptunk az évek alatt, de most florerr kommentje miatt előrébb vettem az ötletemet, és máris nekiállok megvalósítani. :D A gyártók előszeretettel dolgoznak fel néhány év elteltével régi telenovellákat, és bizony az új verziókban mindig bőven van hasonlóság, még ha pár dologban azért el is térnek. Arra gondoltam, szép lassan nekiállok néhányat előszedni, összevágni jeleneteket, és megmutatni a hasonlóságokat-különbségeket, kicsit saját véleménnyel megspékelve őket. Első körben az 1998-as Titkok és szerelmek (El privilegio de amar), illetve a 2010-es feldolgozása, A szerelem diadala (Triunfo del amor) kerül górcső alá. Konkrétan az a pillanat, amikor a főhősnő megtudja, kicsoda az édesanyja. Nem tudom, figyelemmel követtétek/követitek-e a sorozatok bármelyikét, én elárulom, a 2010-es megnézéséig még nem jutottam el, de majd muszáj beiktatnom, már csak Maite Perroni miatt is. A Titkok és szerelmeket pedig rég láttam, de a régiek közül a legjobbnak tartom. A lentre betett videóból mindenesetre kiderül a lényeg. Mármint ezt úgy értem, hogy még azoknak is világos kell legyen kb. minden, akik nem ismerik a novellákat. A videó 24 percesre sikeredett, az 1998-as eredetiből pedig "csak" 7 perc van a videóban, mindezt úgy, hogy a 2010-es változatból meg is kellett vágnom pár jelenetet, különben még hosszabb lett volna. Szóval azt máris meg kell említenem, hogy Maite Perroni, William Levy és Victoria Ruffo főszereplésével készült novellában tovább tart az anya-lánya kapcsolat elemezgetése. A régiben, amiben Adela Noriega, René Strickler és Helena Rojo játszották a főszerepeket, Cristina viszonylag gyorsan faképnél hagyja Lucianát, aki épp a múltja mesélése közben kéri a lánya bocsánatát. A hírtől a lány természetesen teljesen kiborul, hiszen nemcsak arról van szó, hogy az anyja csecsemőkorában elhagyta őt, hanem arról az asszonyról van szó, aki élete szerelmétől folyton megpróbálta elválasztani, állandóan megkeserítette Cristina életét. Nem is csodálom, hogy nem is bírja sokáig hallgatni, és otthagyja őt a kórház kápolnájában. A 2010-es változat is hasonló, mármint a sztori ugyanaz: Victoria elmondja Mariának (a magyar verzióban Marichuy a 2008-as Árva angyal telenovella miatt, amiben Maite és William Levy szintén egy párt játszottak, és ez volt a nevük, amit ide is áthoztak, sőt ebben William neve amúgy Max, de "muszáj" volt Juan Miguelnek keresztelni a szinkronban...megjegyzem, szarkasztikus voltam, baromira nem örülök ennek a névcserélgetésnek), hogy ő az anyja, a lány pedig ugyancsak kiborul, mint az eredetiben is. Érthető. A kapcsolatuk itt is ugyanaz. Victoria kb. pokollá tette szegény lány életét. A különbség viszont már a helyszínben megmutatkozik. Itt nem kápolnában vannak, hanem María lakásában. Illetve ahogy már írtam is, az új változatban nem rendezik le 7 perc alatt, sokkal több minden elhangzik, kicsit jobban a mélyére mennek a dolgoknak. Ha jól rémlik, a Titkok és szerelmekben is lesz még hasonló csevegésük, csak ott később kerül rá sor, nem pedig rögtön a titok kiderülése után. Számomra mindkét verzió érdekes, de egy dolog biztos: a főhősnő fájdalmát mindkettőben átérzem, Adela és Maite is csodásan játszanak, viszont a Titkok és szerelmek engem jobban megráz. Ennek oka persze simán lehet az, hogy azt én végignéztem anno, ellenben az új változattal. Vagy lehet akár a háttérzene is, de még az is benne van a pakliban, hogy mivel gyorsan lerendezik a kiborulást, jobban megindít az intenzitás miatt. Azonban az fix, hogy az édesanyát játszó Helena Rojo és Victoria Ruffo közt erősen billen a mérleg, mégpedig Helena irányába. Jó, mondjuk őt amúgy is jobb színésznőnek tartom Victoriánál, akit egyébként szintén kedvelek. De itt különösen megmutatkozik, miért érzek így. Nyilván abban is megvan a tengernyi érzelem, ahogy Victoria könnyáztatta arccal könyörög a lánya megbocsátásáért, és tényleg ott zokog neki. De valahogy nekem jobban bejön az 1998-as változatban a megtört anya, akit Helena tár elénk. Látszik, hogy fáj a lelke, könnyezik is, de nincs totál szétcsúszva. Mindkettő verziónak látom az értelmét, de valahogy a túlságosan sírós engem azért (mondhatni) idegesít, mert pontosan tudom, milyen szörnyen és keményen bánt a lányával, amikor még nem tudta, hogy őt hagyta el csecsemőkorában, és...nem is tudom, nekem nem áll össze, hogy aztán ez az erélyes, sokszor durva nő ott sipákoljon azok után, amiket művelt a lánnyal. Mármint nyilvánvalóan érthető, de nekem kicsit karakteridegen. A magába roskadás úgy is egyértelmű, ha az ember nem könyörög rimánkodva. Mint a régiben. Úgy is alaposan meg tudja szorítani a nézők szívét. Sőt! Érdemes megnézni, hasonlítsátok össze ti is, aztán kivesézhetjük kommentben! Mindegyikben vannak szívszaggató momentumok, de mindent összevetve akkor is a Titkok és szerelmek a győztes, ha az igazság pillanatát veszem alapul. Aztán majd ha másban is összehasonlítom a két sorozatot, lehet, hogy akkor a 2010-es változat fog nyerni. Fene tudja. De ha már a nyerés szóba került: az sem véletlen, hogy az 1999-es TVyNovelas-díjátadón a 12 jelölésből 10-et díjra váltottak, köztük a Legjobb telenovella kategóriát is, míg a 2012-ben megrendezett díjátadón 9 jelölésből háromban sikerült hazavinni a szobrocskát. Azért ez is árulkodó szerintem.

Országos premier: Csajok, szilikon - Nem ettől lesz paradicsom

2017.10.14. 11:11, Viki

Nos, bár én soha nem láttam a Csajok, szilikon, ez lesz a Paradicsom (Sin senos no hay Paraíso) 2008-as telenovellából kb. egy képkockát se - kis túlzással élve, hiszen ez így nem igaz -, mivel sosem éreztem azt, hogy ez engem le tudna kötni, remek színészek ide vagy oda, de legalább örülhetünk, mert az Izaura TV jó néhány ismétlős hónapot követően újra premierrel lepi meg a nézőket. Október 27-én ugyanis kezdetét veszi a Sin senos sí hay paraíso, magyar címén: Csajok, szilikon - Nem ettől lesz paradicsom. Tavaly nyáron került adásba a folytatás első szezonja, 2016 novemberében pedig lement a szezonzáró, 90. rész. Idén nyáron vette kezdetét a második évad, az utolsó rész adásba kerüléséről egyelőre nincsenek információk. Magyarországra természetesen először a tavaly leadott epizódok érkeznek meg, de szerintem úgyis egybe le fog menni az egész. Megjegyezném, hogy akik Carmen Villalobos jelenlétét várják október 27-től, azoknak csalódniuk kell. A színésznő által megformált Catalina Santana ugyanis majd csak a szezon végén bukkan fel ismét, és a második évadban lesz újra főszereplő. De így is lesznek itt régi arcok, akiknek a telenovella rajongói örömmel követik tovább az útját. Bele fogok nézni, de nálam szerintem a ráfüggés nem következik be... Egy rövid leírás:

A drogbáró, Marcial felesége, Yésica egy bérgyilkos célkeresztjébe kerül, de helyette Catalina-t ölik meg. Catalina anyja, aki a lány volt barátjától terhes, a hír hallatán összeomlik, és elhatározza, hogy újszülött lányát – akit szintén Catalina-nak nevez el – minden eszközzel távol tartja a szegénynegyed veszélyes világától. Marcialt szeretője, Yésica tőrbe csalja, így szert tesz teljes vagyonára. Catalina-t viszont úgy tűnik, nem kerülheti el sorsa.

Igazi klasszikusok a televízióban

2017.10.13. 17:09, Viki

Bár tartom magam ahhoz, hogy a telenovellák mind írói szempontból, mind pedig színészileg hatalmasat fejlődtek, de ettől még nem írom le a régi "nagyokat", sőt! Gondoltam, most megemlékezem négy olyan sorozatról, amik a gyerekkorom fontos részét képezték, és bizony szerettem is mindegyiket. Ráadásul kis promóciós apropóból is posztolok erről, hiszen jelenleg mind a négyet vetítik a televízióban. Hátha valakinek nosztalgiázni támad kedve, és nem interneten néz mindent, mint ahogy például én. Kis elemezgetés mellett az előzeteseiket is elhoztam! :D

Először is itt van az 1998-as Titkok és szerelmek, amit személy szerint a legjobb, még régi stílusú mexikói telenovellának tartok. Annyira egyben van az egész, a színészi játék is a többségnél kimagasló! <3 Na, ez az, amit bármikor örömmel megnézek, és bár sok mindent lehet szemforgatva nézni benne, de ha mindent összevetek, akkor is majdnem tökéletesnek titulálom! A főcíme pedig mind a mai napig az egyik legnagyobb kedvencem! Az Izaura TV-n látható minden hétköznap este 7-től, vasárnap pedig maratoni ismétlést nyomatnak belőle délután 3-tól este 7-ig! Jelenleg a 40. résznél tart a sugárzása, összesen 155 epizódból áll!

Aztán itt van az 1997-ben készült Esmeralda. Ennek köszönhetően Leticia Calderón és Fernando Colunga hatalmas népszerűségre tett szert Magyarországon is. Én is néztem, bár erre kevésbé emlékszem, mint a Titkok és szerelmekre. Bár nagyon jónak tartom ezt is, Lety zseniálisan alakította a vak nőt, de mai szemmel, miután már végignéztem jó pár modernebb telenovellát, természetesen ebben is találtam kivetnivalót. Ettől még kincsnek tartom, és bármikor örömmel nézek bele! Ti is megtehetitek, ha az Izaura TV-re kapcsoltok minden hétköznap este 9-kor. Ismétlés szombatonként délután 3-tól!

  

Az 1998-as sorozatot, aminek hála beszippantott anno a telenovella műfaj, bár ma már azt mondom, a múlt megszépítette az emlékeimet róla, egyszerre két adón is lehet követni. A TV2 és az Izaura TV is egyszerre halad vele, ma 14:45-től ment le a TV2-n a 35. rész, este 10-kor pedig az Izaura TV is le fogja adni. Szombaton ugyanitt 3 részt ismételnek este 9-től, vasárnap pedig ugyanakkor leadják a héten leadott maradék kettőt. Emelem kalapom Gabriela Spanic előtt az ikrek megformálásáért, érződik a tehetség, mindössze olykor túl műviesen játszott akkoriban, ha engem kérdeztek. Manapság sokkal letisztultabb a színésznő játéka. A telenovella valódi klasszikus, ehhez kétség sem fér, pár hónapja tekerve újranéztem. Mondjuk én akkor jöttem rá, hogy már nem egészen úgy látom, mint régen. Elszállt a köré kreált rózsaszín köd. Ettől még kincs! :)

És akkor a listában szereplő egyetlen argentin sorozat következik. 1998 végén kezdődött, és még az ezredforduló előtt, 1999 decemberében véget ért odakint. Hozzánk 2000 elején jutott el. Szerintem ki lehet jelenteni, mind a mai napig ez az egyik leghíresebb telenovella hazánkban. A nézettsége anno is csúcsokat döntött, és bizony még ma is bővelkedik nézőkben. Ugyanis az Izaura TV minden hétköznap vetíti a részeket, konkrétan délután 3-tól. Ma adták le a 35. részt. Megjegyzem, már másodjára tűzte műsorra a 270 részes sorozatot a tavaly nyáron útjára indult telenovella csatorna. Még mindig imádom a Vad angyalt minden hibája vagy épp túlzása ellenére (gondolok itt arra, hogy bármennyire is imádom a humorát, néha már túl sok tud lenni), de kész röhej szerintem, hogy nem volt képes a csatorna premiert betenni a helyére, vagy teszem azt egy másik régi klasszikust, amit évek óta nem láthattunk már. Majd erről is hozok bejegyzést!

  

 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG